Køl
Katalog

Køl

Kel-Berg køletrailer er en robuste, solid og funktionelt trailer. Som altid er under udvikling, så den kan følge med de skærpet krav der sættet i forbindelse med transport af kølervare. Chassiset er et letvægtschassis der er opsvejst i I-profil, St. 53.2 som giver et meget stabilt chassis. På en Kel-Berg køletrailer er der påmonteret en Carrier eller Thermo King kølemaskine.

Kel-Berg køletrailer er opbygget i flere model typer, med eller uden åbenbar side eller med dør/mandskabslem i siden, samt er der flere muligheder af forskellige opbygninger for sikkerhed og surring af godset. De leveres med SAF- eller BPW-aksler med skive- eller tromlebremser og ved city er der monteret tvangsstyring af aksel med stang-system. En city trailer er manøvredygtig, da de har et hjulsving på 31 grader, der gør dem ideelle til bykørsel med den mekanisk tvangsstyrede aksel, mestrer den alle smalle indkørsler, stræder og baggårde.

Køl modeller

Trailer
2 akslet kølelinktrailer

C350D Kel-Berg 2 akslet kølelinktrailer

Denne trailer er udstyret med skydebar chassis og to kørehøjder. Surring indvendig og fuld luft.

3 akslet køletrailer, Lamberet

L100 Kel-Berg 3 akslet køletrailer, Lamberet

Køletrailer med indbygget stanglukker, surring indvendig i kasse og alu. kofanger.

1 akslet køletrailer, Lamberet

L400 Kel-Berg 1 akslet køletrailer, Lamberet

Køletrailer med glasfiber kasse, med tilhørende glasfiber bund. Den er også udstyret med sparkeliste i bunden og indvendige surringsrækker.