Special
Katalog

Special

Kel-Berg special sættevogne er fremstillet i høje kvalitet og specialbygget til dagligt brug samt ud fra kundens ønsker. Under speciale kan man finde Dolly der er lavet til modulvogntog, skovsættevogn som er udarbejde efter kundens ønsker og Knapen Walking floor trailer med Cargo floor bund.

Kel-Berg special sættevogne indholder også vores båndtrailer, som er isoleret til asfalt kørsel. Den findes som city med monteret tvangsstyring af aksel med stang-system, der gør den manøvredygtig i det den har et hjulsving på 31 grader, som er ideelle til bykørsel. Den findes også med 3 eller 4 aksler med SAF- eller BPW-aksler med skive- eller tromlebremser.

Special modeller

Anhænger
3 akslet åben anhænger, med alusider

D880V Kel-Berg 3 akslet åben anhænger, med alusider

Sværlastanhænger med forskydelig trækstang og 800 mm høje alu. sider, så der er rigeligt plads til gods. Bunden er belagt med 28 mm tykke udvalgte hårdttræsplanker.

3 akslet Walking Floortrailer

E180 Kel-Berg 3 akslet Walking Floortrailer

Super flot Walking Floor trailer med Cargo floor bund og en dør i forenden. Traileren er selvstyrende på 3. aksel, samt har liftaksel på 1. aksel og med en tilladt totalvægt på 42 tons, er den rigtig god til de tunge læs.

Isoleret kasse for asfalt

T99 Kel-Berg Isoleret kasse for asfalt

Rundbuet asfaltlad med to-delt bagklap til wire og krog, samt automat bagsmæk.

Trailer
2 akslet båndtrailer

E500V Kel-Berg 2 akslet båndtrailer

Trailer med bånd i bunden, som er isoleret til asfalt. Modellen er tvangsstyret på 2. aksel, samt er der liftaksel på 1. aksel.

Kærre
3 akslet skovkærre med LAXO stolper

T790W Kel-Berg 3 akslet skovkærre med LAXO stolper

Skovkærre med singlemontering, højdejusterbart træk og liftaksel, til kørsel med træstammer. Med en tilladt totalvægt på 24 tons, er den ideel til de tunge læs.

Dolly
2 akslet Dolly

C970V Kel-Berg 2 akslet Dolly

Dolly på enkeltmontering, med højdejusterbart træk og lavet til modulvogntog.

2 akslet Dolly

D18 Kel-Berg 2 akslet Dolly

Dolly med højdejusterbart træk, på enkeltmontering og lavet til modulvogntog.